luni, 10 iunie 2013

Bacalaureat 2013 - sau despre cum unii se nasc din nastere cu talent inascut

Ce mai incoace incolo, unii se” nasc din nastere cu talent innascut”!!!!!!!Este 10 Iunie 2013 si e mare agitatie. A inceput oficial BACUL. Agitatie spun? Asta e doar pentru unii care nu inteleg adevaratul sens si scop al examenului de Bacalaureat. Toata stima creatorilor de haz in situatii de stres - tinerii si tinerele care sustin  anul acesta BACALAUREATUL 2013. Dar ce nu face elevul roman cel care s-a nascut poet si priceput in toate? Nu sufera el de depresie, stres, anxietate si altele. In situatiile  stresogene de examen el se distreaza cu fraze de genul : 
-”Eu nu strivesc corola de lumini a lumii scrisa de Liviu Rebreanu”;
-”Harap Alb practica anumite activitati de voluntariat”;
-”Ilie Moromete este idolul meu pentru ca nu avea multa scoala si se credea superior din nastere”;
Despre o poezie a lui M. Eminescu  un elev afirma ca -”N-avea motiv sa puna cratima, dar i-a fost prea lene sa scrie corect”;
-”Luceafarul a facut sex cu aleasa lui”;
-”Poti sa ai calitati cat 10, daca nu ai talent esti rece - gheata”;
-”Eminescu nu vorbeste despre Luceafarul Huilei, cum ai crede la inceput ci despre cu totul si cu totul alt Luceafar”;
-”Paradoxal scrisoarea a III-a este de fapt o poezie”;
-”Catalina era o printesa, Catalin este servitor, iar Luceafarul o stea, dar pana la urma ospatarul se combina cu pritesa”.
Defapt nu sunt greseli ci sunt perle pretioase ale corolei de perle a hazului. Toata lumea crede ca el greseste cand spune asta - NU- El nu greseste ci doar isi foloseste creativitatea, cultura si inspiratia pentru a se distra chiar si intr-o situatie stresanta. Examenul pentru el nu e decat o alta varianta de a se binedispune defapt. Si mai mult Bacalaureatul creaza dependenta pentru ca majoritatea afirma cu tarie ca : ”Ne-a placut la maxim asa ca o sa venim si la anul, fara numar fara numar!!!!”
Sursa: google.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu